Endt: ''Als het omgekeerd zou zijn, wat zou Ajax dan willen?''

4
Endt: ''Als het omgekeerd zou zijn, wat zou Ajax dan willen?''

Ras-Ajacied David Endt vindt dat de kampioenswedstrijd van FC Twente tegen Jong Ajax in de Johan Cruijff ArenA moet worden gespeeld. De voormalig teammanager van Ajax hoopt de Amsterdammers bereid zijn mee te denken met FC Twente.

"Ik vind dat FC Twente in de Arena moet spelen", vertelt Endt in gesprek met TC Tubantia. "De wedstrijd is van buitenproportioneel belang. Zo'n grote club, met zo'n grote aanhang, moet je bedienen. Als het omgekeerd zou zijn, wat zou Ajax dan willen? FC Twente heeft het hele seizoen voor volle uitvakken gezorgd. Ik zou de zinnigheid van nadenken laten prevaleren."

Endt voegt daar echter nog wel aan toe dat hij de beweegredenen van Ajax niet weet. "Als het alleen halsstarrigheid is, is het niet okay. Als het met het veld heeft te maken, dan zou ik het nog ergens kunnen begrijpen", besluit hij.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 16 Apr 2019 om 13:42
  Dit is nog eens een zinvolle uitspraak, met name dat Twente supporters het hele seizoen hebben gezorgd voor volle uitvakken. In Amsterdam moeten ze het niet willen dat er overal Twentefans rondlopen waar je geen invloed op hebt. Zitten ze in een stadion dan heb je enigszins controle. Anders heel snel zorgen dat de wedstrijd op een scherm in de Veste te zien is. Dan gaan er minder mensen richting A'dam.
 • 16 Apr 2019 om 10:55
  Kijk dat heet opjectief overwegen!
 • 16 Apr 2019 om 09:11
  • Quote van 16 Apr 2019 om 08:50
   Zo kan het ook ...
  Ik mag hopen dat we dat nog eens mee maken. Ajax in de kkd tegen Jong Twente. Dan zullen ze vast geen verzoek indienen om het in de veste te spelen... Right
 • 16 Apr 2019 om 08:50
  Zo kan het ook ...
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›