Van Leeuwen verklapt: ''Over meer dan 150 spelers gesproken'' Espinosa verklapt: ''Dan wordt mijn contract automatisch verlengd'' Ten Voorde analyseert: ''Dat is geen optie met deze selectie'' ''Ook bij FC Twente krijg ik mee dat er soms over me wordt gemord'' Roemeratoe maakt indruk bij FC Twente: ''Dat is hartstikke mooi''

Haalt Brama het kampioensduel? ''Behandeling zit er net op''

( 3 reacties)
Haalt Brama het kampioensduel? ''Behandeling zit er net op''

Wout Brama baalt dat er een definitieve streep is gezet door de kampioenswedstrijd van FC Twente tegen Jong Ajax. "Maar het is niet anders."

"We moeten hier als groep mee omgaan, het ligt buiten onze macht. Vanaf nu richten we ons op maandag", vertelt Brama aan TC Tubantia. "Wij hebben hopelijk voor het eerst sinds lange tijd wat moois te vieren met FC Twente. Als de supporters er dan niet bij kunnen zijn, zou dat heel pijnlijk geweest zijn."

Brama beseft dat FC Twente er weinig aan kan doen. "Verder kan ik er nog niet zo veel over zeggen. De instanties hebben het bepaald, dan kunnen we verder niet zoveel", aldus de captain, die dinsdag in München werd behandeld aan zijn achillespezen. Of hij er maandag bij is? "Ik kan er nog geen zinnig woord over zeggen, de behandeling zit er net op."

Foto: Orange Pictures

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Apr 2019 om 13:21
    Dat zou wel mooi zijn dat hij zo toch minuten kan maken in de kampioenswedstrijd. Want wat is Wout belangrijk. KWW moet maar KWWD worden: kiek'n wat Wout doet.
  • 17 Apr 2019 om 13:19
    En ook al ben je geblesseerd, dan nog duwen we je gewoon in de 92e minuut het veld op.
  • 17 Apr 2019 om 12:33
    Nou vooruit dan we zetten er nog 1x een spuit in Woutje.... jij hoort daar gewoon bij te zijn, de kampioenswedstrijd want was ben je belangrijk voor het elftal en de club jongen.Mag je daarna met zomervakantie
zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›