Bijen kreeg berichten van FC Twente-fans: ''Verlies daar maar''

3
Bijen kreeg berichten van FC Twente-fans: ''Verlies daar maar''

FC Twente neemt het maandagmiddag in de Grolsch Veste op tegen Jong AZ en de club uit Enschede kan dan (als Sparta vanavond 'gewoon' wint) officieel kampioen van de Keuken Kampioen Divisie worden. Peet Bijen kijkt nu al uit naar het duel. 

"In eigen huis, met al onze fans erbij. Dat is geweldig. Ik hoop op een groot feest maandag", vertelt de verdediger, die snapt dat veel fans opgelucht zijn dat de wedstrijd tegen Jong Ajax niet doorgaat. "Dat veel fans er op De Toekomst niet bij konden zijn, is heel vervelend", legt hij uit tegenover RTV Oost.

"Ik heb ook wel een aantal berichten gekregen, met: 'verlies die wedstrijd daar maar, dan is in ieder geval iedereen erbij.' Maar op een gegeven moment distantieer je je daarvan en gaat de focus naar de wedstrijd. Ik had het ook prima gevonden om gewoon tegen Jong Ajax te voetballen", benadrukt Bijen.

"Maar dit is wel het perfecte scenario voor ons. We kunnen het thuis afmaken, mits Sparta vrijdag van Helmond Sport wint", vervolgt de Tukker, die nog een paar dagen geduld moet hebben. "Zulke wedstrijden speel je bijna nooit. Ik ben benieuwd naar mijn gevoel van maandag. Maar als ik er nu over nadenk geniet ik er ook van en heb ik er hartstikke veel zin in", besluit Bijen enthousiast. 

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Apr 2019 om 17:46
    Het is goede vrijdag. Natuurlijk wint Helmond sport vandaag.
  • 19 Apr 2019 om 17:35
    We zijn er nog niet hè
  • 19 Apr 2019 om 17:01
    Off: Blaise Nkufo gaat de schaal uitreiken maandag!
zaterdag 24 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›