Brama: ''Die zat bij ons nog op de bank om een uurtje of vier''

3
Brama: ''Die zat bij ons nog op de bank om een uurtje of vier''

Wout Brama heeft twee dagen met 'alleen maar hoogtepunten' achter de rug. De middenvelder, die maandag met FC Twente kampioen werd van de Keuken Kampioen Divisie, heeft genoten van de huldiging bij de Grolsch Veste. 

"Ik hoop niet dat jullie geluid hadden bij het beeld, want mijn zangtalenten zijn niet zo goed", reageert hij bij FOX Sports. "Maar het trommelen was beter, denk ik. Toen we in 2010 kampioen werden heb ik hier getrommeld. Dat hebben die gasten nog onthouden, dus ik kon er niet onderuit. Ze zeiden al: als je last van die achillespezen blijft houden, kun je altijd nog trommelen", aldus Brama. 

Ook maandagavond werd het succes uitgebreid gevierd. "We hebben natuurlijk een mooi feest gehad in de stad (onder andere bij Aspen Valley, red.) met de jongens samen", blikt de routinier terug. "Goed gevierd, kort nachtje gehad, maar het was het allemaal waard. We begonnen in het stadion en zijn geëindigd in Enschede, we hebben de deuren dichtgedaan", verklapt de aanvoerder van de Tukkers. 

De kleinste oogjes? "Ik denk Jeroen van der Lely, die zat er heel lekker in gisteren", lacht hij. "Die zat bij ons nog op de bank om een uurtje of vier... daar zat weinig leven meer in", aldus Brama, die erkent dat hij tegen Jong AZ niet in topvorm was. "Ik heb vijf weken niet getraind en met 24 graden op het veld was het een aardige aanslag op mijn lichaam. Ik was niet vooruit te branden, maar we hebben het binnen." 

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 24 Apr 2019 om 16:24
  • Quote van 24 Apr 2019 om 16:17
   Gelukkig was hij getraind op bank zitten dit seizoen.
  Ba Dum Tss
 • 24 Apr 2019 om 16:17
  Gelukkig was hij getraind op bank zitten dit seizoen.
 • 24 Apr 2019 om 16:09
  Wout dacht even een knappe dame aan de haak te hebben geslagen met zijn dronken hoofd. Bleek het Vd Lely te zijn! Alcohol maakt meer kapot dan je lief hebt.