Verdonk blijft Twente trouw: ''Niet het risico dat ik terug naar Feyenoord moet'' Garcia over wissel: ''Moeilijkste moment voor mij als trainer'' FC Twente na zwakke tweede helft onderuit tegen Vitesse MATCHDAY | Spaans tweetal terug in de basis bij FC Twente Brama 'een beetje kribbig': ''Wie bepaalt nu dat ik moet stoppen?''

Hake aan de slag bij FC Utrecht: ''Dat spreekt mij zeer aan''

( 1 reacties)
Hake aan de slag bij FC Utrecht: ''Dat spreekt mij zeer aan''

René Hake wordt de nieuwe trainer van Jong FC Utrecht, zo laat de club uit de Domstad weten via de officiële kanalen. De voormalig FC Twente-trainer vertrekt na dit seizoen bij SC Cambuur en tekent een contract voor drie seizoenen.

"We zijn er trots op dat we René ervan hebben overtuigd voor deze stap bij FC Utrecht te kiezen", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de officiële website van FC Utrecht. "René is een gerenommeerde trainer die zijn sporen in het betaalde voetbal heeft verdiend en veel ervaring heeft opgedaan in verschillende functies." 

Zuidam heeft veel vertrouwen in Hake, die bij de club uit Enschede werd ontslagen vanwege de teleurstellende resultaten. "Hij is een vakman, een specialist. Precies het type trainer dat we zochten voor Jong FC Utrecht, dat mag worden gezien als het vlaggenschip van onze academie", aldus Zuidam.

Hake, die in het verleden ook aan het roer stond bij FC Emmen, heeft zin in het nieuwe avontuur. "Ik kijk uit naar de uitdaging die mij wacht bij FC Utrecht", geeft Hake aan. "Bij een mooie, ambitieuze club aan de slag gaan met talent en de doorstroming daarvan richting het eerste elftal; dat spreekt mij zeer aan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 May 2019 om 22:16
    Weet hij wel dat het jong Utrecht is en niet het 1e
vrijdag 20 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›