Verdonk blijft Twente trouw: ''Niet het risico dat ik terug naar Feyenoord moet'' Garcia over wissel: ''Moeilijkste moment voor mij als trainer'' FC Twente na zwakke tweede helft onderuit tegen Vitesse MATCHDAY | Spaans tweetal terug in de basis bij FC Twente Brama 'een beetje kribbig': ''Wie bepaalt nu dat ik moet stoppen?''

Kampioensboek FC Twente loopt storm: ''In Almelo onder de toonbank''

( 2 reacties)
Kampioensboek FC Twente loopt storm: ''In Almelo onder de toonbank''

Het kampioensboek van FC Twente vindt gretig aftrek. Van Wij zijn de allermooiste club van allemaal zijn al ongeveer 1800 exemplaren verkocht, dat meldt TC Tubantia.

Van het boek over het afgelopen jaar van FC Twente zijn er 2500 gedrukt, waardoor er nog zo'n 700 exemplaren te koop zijn. Het boek is voor 14,95 euro verkrijgbaar in de fanshop van FC Twente en bij Boekhandel Broekhuis in Enschede, Hengelo en Almelo. "In onze Almelose vestiging ligt het onder te toonbank", grapt bedrijfsleider Eric Bol.

Donderdag konden supporters van FC Twente een handtekening van Wout Brama in het boek krijgen bij de Enschedese vestiging van Boekhandel Broekhuis. Appie Hofstee is duidelijk richting de aanvoerder van FC Twente. "Jij hebt ons kampioen gemaakt, dus ik wil jouw handtekening er in", aldus de fan uit Vak-P. "Dat hoor ik graag. We hebben hier met een kenner van doen, merk ik", reageert Brama gevat.

De twaalfjarige Luna Matabadal is met haar zusje Rosa (9) en moeder Marleen Rekers naar Broekhuis gekomen. Voor de oudste dochter zit er een mooi jaar aan te komen. "Toen ik twaalf was, kreeg ik ook mijn eerste jaarkaart voor Twente", laat Marleen weten. "Nu is Luna twaalf en krijgt zij er ook één. Zo doen we dat. Rosa moet nog even wachten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 18 May 2019 om 06:18
  • Quote van 17 May 2019 om 23:46
   Wat kan mij dat nou schelen...
  Blijkbaar toch wel iets! Anders had je niet gereageerd, haha
 • 17 May 2019 om 23:46
  Wat kan mij dat nou schelen...
vrijdag 20 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›