''We gaan door met jonge talenten, zij hebben het verdiend''

1
''We gaan door met jonge talenten, zij hebben het verdiend''

Toen Tommy Stroot in 2016 naar FC Twente Vrouwen kwam, had hij logischerwijs bepaalde verwachtingen over de club. De Duitser schrok echter van de faciliteiten. Sportpark de Slangenbeek van ATC'65 was de thuisbasis van FC Twente Vrouwen. 

"ATC'65 was erg behulpzaam, maar we konden er geen wedstrijdbespreking houden", vertelt Stroot in Trouw. "De kleedkamers en het clubgebouw waren overdag verhuurd aan de kinderopvang. We hadden er zelf portocabins neergezet en die waren slecht onderhouden."

Afgelopen week werd bekend dat FC Twente vanaf komend seizoen Het Diekman in Enschede als uitvalsbasis heeft. "Zonder iemand te verwennen hebben we betere omstandigheden gecreëerd. We doen geen gekke dingen. We gaan door met de jonge talenten, zij hebben het verdiend."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 May 2019 om 21:18
    Ikzeg. Het is geweldig om te horen dat het beter gaat. En hopelijk blijft het ook zo. Ook de dames verdienen het om een bespreking , te houden en dat het beter gaat. iedereen die ook hier aan mee werken, en dit voor elkaar doen. bedank ik voor jullie inzet. En niemand te vergeten.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›