Kraay: ''Joop wilde van hem af omdat hij acht ton verdiende''

2
Kraay: ''Joop wilde van hem af omdat hij acht ton verdiende''

De Afrika Cup gaat op 21 juni van start en Hans Kraay junior is benieuwd naar de verrichtingen van Hakim Ziyech. De analyticus heeft een goede band met de aanvallende middenvelder, die in het verleden onder contract stond bij FC Twente. 

“Ik geloof niet in close zijn met voetballers, maar ik heb iets met Ziyech", sprak hij bij FOX Sports. “Dat was al vanaf het moment dat iedereen bij FC Twente tegen Alfred Schreuder was. Joop Munsterman wilde van hem af omdat hij acht ton per jaar verdiende", verklapt Kraay jr.

"Na afloop van FC Twente - Ajax zei Ziyech tegen mij: ‘de fans kunnen met 30.000 of 130.000 witte zakdoekjes gaan zitten wapperen, ík vind het gewoon een heel goede trainer’. Toen was hij 21", blikt hij terug. "Dat heeft hij ook vorig jaar meegenomen. Hij vergeet niks. AS Roma vindt hij een krokettenploeg. Die hebben hem heel slecht behandeld", aldus Kraay jr.

"Bij Ajax heb ik begrepen ook", vervolgt hij. "Een aanbieding doen, die intrekken en vervolgens niets meer laten horen... En toen hij uitgefloten werd door een flink gedeelte van de supporters, heeft hij heel zachtjes in mijn oor gezegd: vergeet ik nóóit meer. Ik vind hem een heel, heel, heel eerlijke jongen. Ziyech gaat Marokko de Afrika Cup brengen", voorspelt Kraay jr. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Jun 2019 om 19:28
    Kraay junior zal altijd wel junior blijven.
  • 6 Jun 2019 om 18:58
    Iets niet vergeten is iets anders dan eerlijk zijn, Kraay.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›