'Douglas biedt zich aan bij Eredivisionist; clubleiding om tafel' Waarschuwing voor seizoenkaarthouders: ''Vandaag de laatste dag'' Ajax-supporters massaal naar uitwedstrijd tegen FC Twente Van Leeuwen: ''Daar zie je twee, drie níet goede spelers'' Vuckic wint eerste interland met Slovenië in zeven jaar nipt

Aitor en Brama nog niet fit genoeg voor groepstraining FC Twente

( 1 reacties)
Aitor en Brama nog niet fit genoeg voor groepstraining FC Twente

FC Twente is het seizoen erg vroeg beginnen. Vanmiddag stond alweer de vijfde training op het programma, maar de Tukkers moeten het nog altijd doen zonder Wout Brama en Aitor Cantalapiedra.

Aitor, die eind vorig seizoen geblesseerd raakte, trainde vandaag niet mee met de selectie, maar werkte individueel wat oefeningen af. Voor Brama geldt dat hij nog altijd herstellende is van een achillespeesblessure. Het is nog niet duidelijk wanneer zij mee kunnen trainen met de groep, zo weet de Tubantia te melden.

Toch was er vandaag een nieuwe gezicht op het trainingsveld te vinden. Lindon Selahi, die overkwam van Standaard Luik, trainde vandaag voor het eerst mee. Paul Verhaegh, die over is gekomen van VFL Wolfsburg, is momenteel nog op vakantie. Naar verwachting traint hij volgende week voor het eerst mee.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Jun 2019 om 21:14
    Ikzeg. Hopelijk komt het goed met brama geen fijne blessure die achillespees. En aitor hoop ik ook dat ie weer op tijd fit is in de competitie. Ik wens ze allebei Beterschap en hopelijk op tijd weer helemaal fit terug. Succes heren .
zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›