Aburjania overbodig? ''Die gaat ook geen minuten meer maken'' Ten Voorde kritisch: ''Ik vind het niet de plek van Wout Brama'' Toekomst Verdonk ongewis: ''Volgens mij wil hij wel blijven'' Vak-P organiseert 'extra lange Homeless-party' met Cafe Gold Rush ''Voor die slapjanus moet misschien toch een plekje gevonden worden''

Mega-seizoensuitverkoop van start in Fanstore FC Twente

( 0 reacties)
Mega-seizoensuitverkoop van start in Fanstore FC Twente

FC Twente is vandaag gestart met een grote uitverkoop van alle producten in de Fanstore, dat meldt de club uit Enschede op de officiële website.

De actie is alleen geldig in de Fanstore bij De Grolsch Veste en duurt tot en met dinsdag 25 juni. Er is een korting op alle producten in de verkoop met 75% korting op de oorspronkelijke prijs. De Fanstore bij De Grolsch Veste wordt deze zomer opnieuw ingericht en krijgt de beschikking over een compleet ander assortiment.

De Fanstore krijgt van woensdag 26 juni tot en met donderdag 4 juli een make-over en is tijdens deze dagen gesloten. De vernieuwde Fanstore wordt op vrijdag 5 juli feestelijk geopend en vanaf die dag is het nieuwe thuisshirt en de trainingskleding (thuis) voor komend seizoen voor het eerst verkrijgbaar. De Online Shop is vanaf vrijdag 5 juli ook weer bereikbaar.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›