'Douglas biedt zich aan bij Eredivisionist; clubleiding om tafel' Waarschuwing voor seizoenkaarthouders: ''Vandaag de laatste dag'' Ajax-supporters massaal naar uitwedstrijd tegen FC Twente Van Leeuwen: ''Daar zie je twee, drie níet goede spelers'' Vuckic wint eerste interland met Slovenië in zeven jaar nipt

'Geheime' oefenwedstrijd FC Twente afgelast wegens uitlekken duel

( 6 reacties)
'Geheime' oefenwedstrijd FC Twente afgelast wegens uitlekken duel

FC Twente zou op zaterdag 13 juli een 'geheim' oefenduel willen spelen tegen Tweede Bundesligaclub Vfl Osnabrück. Deze wedstrijd is inmiddels afgelast door de politie omdat de wedstrijd in Duitsland is uitgelekt.

De reden van het uitlekken kwam door een dom foutje van de Duitse club. Zij plaatsten afgelopen week namelijk aan aankondiging voor dit duel op de officiële site, waarbij sommige mensen het nieuws ontvingen. Het bericht werd al snel verwijderd, maar toen was het kwaad al geschied, zo meldt de Tubantia.

Volgens de krant is het voor Nederlandse en Duitse clubs al jaren een probleem om wedstrijden tegen elkaar te organiseren. De lokale overheden zouden vaak alleen toestemming geven als deze duels achter gesloten deuren worden gespeeld. Dit was dus ook de bedoeling bij FC Twente - Vfl Osnabrück, maar wegens een foutje van de Duitse club is het duel afgelast door de politie. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 25 Jun 2019 om 14:36
  Fake news!!! De oorzaak was een lekke bal.
 • 25 Jun 2019 om 07:30
  • Quote van 24 Jun 2019 om 21:51
   Ikzeg. Waarom waarom moet er zo iets gebeuren wij zijn ja bijna buren. Ongelooflijk dat dit afgelast wordt.
  Helemaal mee eens beste Ik. Ik ken door mijn werk veel gasten uit die buurt en ze vinden het onbegrijpelijk. Dragen Twente allemaal een warm hart toe en ziuden graag deze kant opkomen. Er is daar alleen wat extra politie als ze tegen clubs spelen uit de voormalige DDR, verder nooit geen problemen met deze fans. Dit is weer diep en diep triest!
 • 24 Jun 2019 om 23:27
  Gewoon in de Veste spelen met publiek, verdien je er ook nog wat aan!
 • 24 Jun 2019 om 22:33
  Het is een fucking politie staat, slaat nergens op.
 • 24 Jun 2019 om 22:13
  Verassend, NOT. Bullshit ook.
 • 24 Jun 2019 om 21:51
  Ikzeg. Waarom waarom moet er zo iets gebeuren wij zijn ja bijna buren. Ongelooflijk dat dit afgelast wordt.
zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›