'Levende legende' op shirt FC Twente: ''Het is prachtig''

( 3 reacties)
'Levende legende' op shirt FC Twente: ''Het is prachtig''

FC Twente presenteerde afgelopen week de nieuwe thuisshirts voor komend seizoen. De nieuwe tenues vonden zondag gretig aftrek bij de Open Dag in Enschede.

"Het is een gekkenhuis", zegt Fanstore-medewerker Marcos Malki in gesprek met TC Tubantia. "We hebben de deur net op slot gedraaid. Als er een groep mensen naar buiten gaat, kunnen er weer nieuwe mensen in."

Malki was vrijdag en zaterdag ook aan het werk en kreeg veel positieve reacties over het nieuwe shirt. "En ik weet zeker dat het merk, Kick's 21, daar van alles mee te maken heeft. Het is vernoemd naar Kick van der Vall en dat zorgt voor wat extra's", aldus de zoon van materiaalman Jacob Malki.

Cultuurbewaker Willy Berends is ook zeer te spreken over het shirt. "Het is toch prachtig dat de doelgroep, en dat is vooral de jeugd, nu in shirts loopt waar het logo van een levende legende van FC Twente op staat", meent Berends. "En natuurlijk lijkt het shirt op dat van voorgaande jaren, maar je hebt hetzelfde logo, dezelfde sponsor en FC Twente speelt in het rood. Zo simpel is het."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Jul 2019 om 20:45
    Kick je bent GEWELDIG wat een geluk hebben wij jou bij de club te mogen hebben! Ik wens je het eeuwige leven en bakken met geluk!!!!!
  • 9 Jul 2019 om 08:43
    Hopelijk is dit een overbrugging op een echt sportmerk en we zijn we na 1 seizoen weer in trek bij echte kwaliteit shirtsponsors.
  • 8 Jul 2019 om 23:31
    Nu weten we het wel een keer.
zaterdag 19 oktober 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›