Hamdaoui: ''Dat is me in de laatste periode bij Twente wel gelukt''

( 4 reacties)
Hamdaoui: ''Dat is me in de laatste periode bij Twente wel gelukt''

Mo Hamdaoui speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor FC Twente, maar de behendige vleugelaanvaller staat nog altijd onder contract bij De Graafschap. Bij de club uit Doetinchem voelt hij nu het vertrouwen van trainer Mike Snoei. 

"Dat is wel lekker, ik maak nu mijn minuten in de voorbereiding", legt hij uit op de website van Omroep Gelderland. "Het is fijn spelen, want ik heb meer vrijheid gekregen. Ik mag naar binnen als ik dat wil, maar ik mag ook aan de zijkant blijven. Daar voel ik mij goed bij", aldus Hamdaoui. 

"Ik wil gewoon laten zien wat ik kan", vervolgt hij vastberaden. "Dat is me in de laatste periode bij Twente wel gelukt, dat moet ik nu doorzetten. Hier bij De Graafschap heb ik vorig jaar te weinig gespeeld, ik heb nu de kans om dat recht te zetten", beseft Hamdaoui. 

"Ik weet dat ik moet verdienen om op het veld te staan, maar als ik zo doorga komt het zeker goed. Daar ben ik van overtuigd", legt hij uit. "En ja, dan komt het niveau van Telstar ook vanzelf terug. Ik wil veel scoren en belangrijk zijn", besluit Hamdaoui. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 9 Jul 2019 om 14:01
  Hij heeft het best aardig gedaan toen hij eindelijk de kans kreeg nadat Pusic weer terugging naar 4-3-3. Hij zou komend jaar de ideale stand-in kunnen zijn voor Zekhnini en Aitor want hij kan zowel linksbuiten als rechtsbuiten spelen. Lijkt me helaas onhaalbaar voor Twente vanwege de afkoopsom, en verhuren zal Graafschap niet willen denk ik.
 • 9 Jul 2019 om 12:38
  In de potjes die er niet meer om gingen speelde hij prima, vrij... maar ja, als de druk erop staat?
 • 9 Jul 2019 om 12:17
  • Quote van 9 Jul 2019 om 12:11
   Ik had hem er toch graag erbij gehad. Speelde best aardig de laatste paar wedstrijden bij ons.
  Tegen voetballende ploegen inderdaad lijkt die het beste. We hebben gezien dat hij wel wat kan creeeren, maar we zouden hem eigenlijk alleen op aanvallend mid kunnen gebruiken. Aan de zijkant hebben we Aitor en Zekhnini.
 • 9 Jul 2019 om 12:11
  Ik had hem er toch graag erbij gehad. Speelde best aardig de laatste paar wedstrijden bij ons.
zaterdag 19 oktober 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›