Primeur voor Bannink: ''Ik kan het beste aarden in deze regio''

( 3 reacties)
Primeur voor Bannink: ''Ik kan het beste aarden in deze regio''

Alexander Bannink heeft een contract voor een jaar (met een optie voor nog een seizoen) getekend bij Go Ahead Eagles, zo laat de club uit Deventer donderdag weten via de officiële kanalen. De 29-jarige middenvelder had het gevoel dat hij 'klaar' was bij FC Emmen. 

“Ik wilde een nieuwe uitdaging en ben heel blij die nu te vinden bij Go Ahead Eagles", reageert hij op de website van zijn nieuwe werkgever. "De technisch manager en trainer lieten in de gesprekken echt doorschemeren me graag te willen hebben. Dat is natuurlijk heel belangrijk voor een voetballer.”

Volgens Bannink is het geen toeval dat hij opnieuw bij een club in Oost-Nederland aan de slag gaat. “Ik denk het niet", reageert hij. "Het waren de clubs die zich voor mij meldden gedurende mijn carrière. Maar tegelijkertijd kan ik het beste aarden bij clubs in deze regio", constateert Bannink.

De Oldenzaler heeft ook een primeur te pakken, want hij wordt de eerste speler die voor alle vier clubs in Overijssel - FC Twente, Heracles Almelo, PEC Zwolle en Go Ahead Eagles - competitieduels gaat spelen. “Mooi, alleen al daarvoor is dit een uitstekende overstap”, lacht hij. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 11 Jul 2019 om 13:59
  • Quote van 11 Jul 2019 om 12:10
   Mooi voor hem.... next! We Willen transfernieuws over onze club.
  Matos komt en de rest volgt deze week vanzelf wel.
 • 11 Jul 2019 om 12:10
  Mooi voor hem.... next! We Willen transfernieuws over onze club.
 • 11 Jul 2019 om 11:37
  Veel slechter dan rollatordino kan het niet worden...
zaterdag 19 oktober 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›