''Hoop dat we het gat met de top kunnen dichten, waarom niet?''

( 1 reacties)
''Hoop dat we het gat met de top kunnen dichten, waarom niet?''

Haris Vuckic speelde de laatste wedstrijden van het seizoen volledig mee, maar is nog steeds niet 100% fit. Ook bij het trainingskamp in De Lutte stapte hij uit bij een trainingsoefening.

"Het gaat goed, hoor. Dat was uit voorzorg en geen echte blessure", begint Vuckic in gesprek met RTV Oost. "Ik heb individueel getraind met mijn eigen programma van fysiotherapeut Ralph Speerstra. De reden dat ik nog individueel train, is dat ik vorig jaar een heel zware blessure heb gehad. Deze voorbereiding is mijn doel om gewoon lekker fit te blijven, maar dan op mijn eigen manier."

De Sloveense middenvelder erkent dat hij geen problemen verwacht voor de seizoensstart. "Nee hoor. Ik doe gewoon alles wat de rest ook doet. Natuurlijk moet ik fitter worden, maar ik kan gewoon spelen bij de eerste wedstrijd", vervolgt Vuckic, die nog nergens een heel seizoen fit bleef. "Dat vraag ik mezelf ook weleens af. Ik hoop het dit jaar. Natuurlijk zal ik kleine tikkies moeten verwerken, maar ik hoop geen langdurige blessures."

Vuckic heeft een duidelijk teamdoel dit jaar. "Het eerste doel is erin blijven. Maar ik hoop ook dat we het gat met de top kunnen dichten. Waarom zou dat niet kunnen?", vraagt de blessuregevoelige middenvelder zich af. "We hebben voldoende kwaliteit en vooral als er ook nog versterkingen worden gehaald. Maar goed, na vier tot acht wedstrijden weten we meer", besluit Vuckic.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Jul 2019 om 10:49
    Prima dat je positief denkt, maar doe nou niet te positief na een paar goede trainingen. Hard werken om een goed jaar Eredivisie te spelen met iig normaal voetbal.
zaterdag 19 oktober 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›