Update: Oefenduel FC Twente met Konyaspor toch in Fleringen

( 4 reacties)
Update: Oefenduel FC Twente met Konyaspor toch in Fleringen

FC Twente speelt de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding niet in Fleringen. Het duel met Konyaspor is namelijk verplaatst naar Goor, dat meldt Goorsnieuws.

De wedstrijd tegen Konyaspor zou op zondag 28 juli om 15.00 uur in Fleringen worden gespeeld, maar is verplaatst naar het complex van GFC. Het is niet duidelijk waarom het duel niet meer in Fleringen wordt afgewerkt. FC Twente speelde eerder al wel in Fleringen tegen de regioselectie Tubbergen.

De ploeg van trainer Gonzalo Garcia Garcia komt nog twee keer naar Goor. Volgende week zaterdag wacht om 14.30 uur bij GFC namelijk ook het oefenduel met OH Leveun. Daarna speelt FC Twente op dinsdag 23 juli om 19.00 uur nog in De Grolsch Veste tegen Schalke 04.

FC Twente sluit vandaag het trainingskamp in De Lutte af. De Tukkers zouden zaterdag oefenen tegen VfL Osnabrück, maar dat duel is op last van de autoriteiten afgelast. Mogelijk wordt er wel achter gesloten deuren geoefend. Na het trainingskamp heeft de selectie van FC Twente een aantal dagen vrijaf.

Update: De oefenwedstrijd tussen FC Twente en Konyaspor wordt toch in Fleringen afgewerkt, dat melden zowel VC Fleringen als GFC. Het duel begint op zondagmiddag om 15.00 uur.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 12 Jul 2019 om 17:15
  Ik lees op Teletekst dat ettelijke Ned.clubs tegen clubs uit Duitsland oefenen. Geen enkel probleem, maar als het om onze club gaat dan breekt de pleuris uit en wordt alles verboden. Waarom in godsnaam??? In Osnabrück gaat het gerucht dat ze gezellig een dagje naar Twente wilden om " gemütlich ein Bierchen zu trinken und um das schöne Stadion an zu schauen" Die snappen er geen reet van. En ik ook niet.
 • 12 Jul 2019 om 16:56
  • Quote van 12 Jul 2019 om 16:38
   Veld tegen Tubbergen was dramatisch. Dat zou de reden wel zijn, goor heeft het hoofd veld altijd perfect op orde.
  Is voor mij ook dichter in de buurt dus mij hoor je niet klagen ;)
 • 12 Jul 2019 om 16:38
  Veld tegen Tubbergen was dramatisch. Dat zou de reden wel zijn, goor heeft het hoofd veld altijd perfect op orde.
 • 12 Jul 2019 om 16:16
  Jammer had graag Maher eerder in actie willen zien :(
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›