''Had FC Twente gesierd als ze openbaar excuses hadden aangeboden'' Pleguezuelo blinkt uit bij FC Twente: ''Hij is absoluut een krijger'' ''Vond het een hele logische beslissing om Schenk te passeren'' Derksen duidelijk over Garcia: ''Dat blijft natuurlijk bezopen'' ''Had Velthuis en Huiberts graag bij FC Twente gehouden''

''Dat is niet alleen voor FC Twente, hier ontstaat iets moois''

( 3 reacties)
''Dat is niet alleen voor FC Twente, hier ontstaat iets moois''

FC Twente moet op termijn met alle teams terugkeren naar Het Diekman. Dat is de wens van de gemeente Enschede.

Wethouder Niels van den Berg kwam vorig als kind al naar Het Diekman om wedstrijden van FC Twente te bezoeken. Hij vindt het mooi dat de FC Twente Vrouwen al zijn teruggekeerd naar Enschede. Dat koste de gemeente een investering van enkele tonnen.

En dat terwijl het recreatiezwembad op een aantal meter afstand mogelijk moet sluiten. Van den Berg snapt het onbegrip. "Maar het nieuwe kunstgrasveld op Het Diekman is niet alleen voor FC Twente", legt de sportwethouder uit bij TC Tubantia. "Hier ontstaat iets moois. Daar heeft de hele stad iets aan."

Van den Berg heeft zijn eerste jaar als wethouder in Enschede erop zitten. Ondanks de bezuinigingen geniet hij met volle teugen. "Ook als ik als loco-burgemeester op bezoek mag bij een 101-jarige mevrouw. Ook dat is ontzettend leuk om te doen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 17 Aug 2019 om 18:02
  Twente 1 toch niet.?
 • 17 Aug 2019 om 12:16
  • Quote van 17 Aug 2019 om 11:35
   Zijn daar genoeg velden voor de jeugd ?
  Ja dat vraag ik me ook af, ik denk niet dat op het Diekmanterrein voldoende ruimte is voor een moderne trainingsaccommodatie.
 • 17 Aug 2019 om 11:35
  Zijn daar genoeg velden voor de jeugd ?