''Had FC Twente gesierd als ze openbaar excuses hadden aangeboden'' Pleguezuelo blinkt uit bij FC Twente: ''Hij is absoluut een krijger'' ''Vond het een hele logische beslissing om Schenk te passeren'' Derksen duidelijk over Garcia: ''Dat blijft natuurlijk bezopen'' ''Had Velthuis en Huiberts graag bij FC Twente gehouden''

Ten Voorde lovend: ''Dan ben je niet helemaal een koekenbakker''

( 4 reacties)
Ten Voorde lovend: ''Dan ben je niet helemaal een koekenbakker''

FC Twente kan de rest van het seizoen niet meer beschikken over José Matos. Volgens clubwatcher Leon ten Voorde is de blessure van de Spanjaard een aderlating voor FC Twente.

"Die jongen speelde hartstikke goed in de eerste twee wedstrijden, dus wat dat betreft is het ook voor FC Twente heel vervelend", zegt Ten Voorde bij De Ballen Verstand. "Afgelopen zaterdag vond ik FC Twente heel slecht spelen tegen FC Groningen. Matos was echt de enige speler die bij elke balaanname vooruit dacht en vooruit speelde. Het is wel een karakterjongen met gif en die gaan ze denk ik wel missen."

FC Twente heeft Calvin Verdonk als vervanger gehaald. "Hij heeft vorig jaar nog twaalf competitiewedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord gespeeld. Dan ben je niet helemaal een koekenbakker, denk ik", reageert Ten Voorde. "In de jeugd van Feyenoord was hij wel een talent waar ze hoge verwachtingen van hadden."

De clubwatcher vindt het wel een goede versterking. "Ik heb hem ook een aantal keren gezien, toen vond ik hem ook echt goed", geeft hij aan. "Ook een keer tegen het tweede van Heracles, toen dacht ik wel: dat is een jongen die de eredivisie aan kan."

"Hij is nooit echt doorgebroken bij Feyenoord", vervolgt Ten Voorde. "Hij kon ook naar Willem II en Sparta, maar hij heeft toch gekozen voor FC Twente. Ik denk dat Verdonk een prima oplossing is voor FC Twente, want ze moesten snel schakelen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 16 Aug 2019 om 20:17
  • Quote van 16 Aug 2019 om 19:47
   Nee is ook niet gek dat hij niet doorgebroken is......hij is gewoon niet goed genoeg.
  Ach dan proberen wij het toch een half jaartje.
 • 16 Aug 2019 om 19:47
  Nee is ook niet gek dat hij niet doorgebroken is......hij is gewoon niet goed genoeg.
 • 16 Aug 2019 om 18:16
  Mooi ten Voorde, duidelijk verhaal en klopt wat je aangeeft.
 • 16 Aug 2019 om 17:58
  Wat jij vind moet je afgeven aan de politie ten voorde