Bookmakers verwachten een positie in de middenmoot voor Twente 

Twente Enschede keert dit seizoen na een jaar in de Keuken Kampioen Divisie terug in de Eredivisie. Het team begon uitstekend aan het seizoen met een 1-1 gelijkspel tegen PSV, wat samen met Ajax gezien wordt als een favoriet voor de titel. De bookmakers verwachten dan ook dat Twente in de middenmoot zal eindigen en niet in de degradatiezorgen zal komen, zoals gebeurde in het seizoen 2017/2018. 

De gokkantoren verwachten namelijk dat FC Twente als elfde zal eindigen in het seizoen 2019/2020. Dit zou een prima prestatie zijn als promovendus. Niet iedereen is het eens met de bookmakers, want de achterban van de club uit Enschede denkt wel dat het een lastig seizoen gaat worden. Dit zou natuurlijk ook logisch zijn, aangezien Twente het moet doen met een relatief onbekende en jonge selectie en een debuterende coach in Gonzalo Garcia. Natuurlijk hoeft deze verwachting van de gokkantoren helemaal niet uit te komen, het is dan ook een voorspelling. 

De kampioen staat wat betreft de bookmakers al vast. Ze zijn het erover eens dat Ajax de titel gaat prolongeren. Ook de tweede plaats van afgelopen seizoen zal hetzelfde blijven, de gokkantoren verwachten dat PSV weer op de tweede plek eindigt. De gehele top 3 zal zelfs in stand worden gehouden, want de verwachting is dat Feyenoord als derde in de eindschikking zal staan. Als jij toch denkt dat Twente een wonder van een seizoen zal hebben en kampioen wordt, dan kun je hier geld op inzetten. Een online casino bonus zonder storting kun je hier spelen, zodat jij mogelijk een extra zakcentje kunt verdienen. 

Doordat de regeling omtrent degradatie dit seizoen is veranderd zullen er automatisch twee teams naar de Keuken Kampioen Divisie worden geplaatst. De bookmakers verwachten dat dit, verrassend genoeg, FC Emmen en Sparta Rotterdam zullen zijn. Emmen eindigde vorig jaar knap op de veertiende positie, maar dit jaar verwachten de gokkantoren een laatste plek op de ranglijst. Sparta zal dus zeventiende worden als je de bookmakers mag geloven. Zij denken dat RKC Waalwijk op plek 16 zal eindigen en dus rechtstreekse degradatie zal ontlopen. Wel kan de promovendus dan nog degraderen door de play-offs, wat ze zullen moeten spelen tegen een ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie. Je mag het zeker verrassend noemen dat RKC niet direct gaat degraderen volgens de gokkantoren, aangezien veel kenners dit toch wel voorspellen.  

 

Lees meer:
0 reacties
Agenda
wo
24/04
FC Twente
18:45
Almere City
zo
5/05
AZ
16:45
FC Twente
zo
12/05
FC Twente
14:30
FC Volendam
zo
19/05
PEC Zwolle
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 30 78 81
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 30 26 60
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
Bekijk de hele stand