''Had FC Twente gesierd als ze openbaar excuses hadden aangeboden'' Pleguezuelo blinkt uit bij FC Twente: ''Hij is absoluut een krijger'' ''Vond het een hele logische beslissing om Schenk te passeren'' Derksen duidelijk over Garcia: ''Dat blijft natuurlijk bezopen'' ''Had Velthuis en Huiberts graag bij FC Twente gehouden''

Van Bommel: ''Dan hadden we ook niet gelijk gespeeld tegen FC Twente''

( 4 reacties)
Van Bommel: ''Dan hadden we ook niet gelijk gespeeld tegen FC Twente''

PSV speelt donderdag de heenwedstrijd in de laatste voorronde van de Europa League tegen Apollon Limasol. Voor de punten op de coëfficiëntenlijst is dat ook heel belangrijk voor FC Twente. De buitenwacht verwacht dat de Eindhovenaren zich gemakkelijk plaatsen voor de groepsfase.

Daar denkt trainer Mark van Bommel anders over. "In Nederland zijn wij niet in staat om zo arrogant te zijn", zegt de oefenmeester op de officiële website van PSV. "Geen enkele ploeg zal zomaar even doorstoten. Dit is gewoon een heel lastige ploeg. Het zal niet makkelijk worden."

PSV heeft een grotere begroting dan de ploeg uit Cyprus, maar dat zegt volgens Van Bommel niet alles. "Veel geld? Zo makkelijk is het niet. Dan hadden we ook niet gelijk gespeeld tegen FC Twente. Zulke vergelijkingen slaan eigenlijk nergens op. Zo zwart-wit is het natuurlijk niet", aldus de trainer van PSV, die op zijn hoede is voor Apollon.

"Het is een hele ervaren ploeg. Volgens mij gemiddeld 29 jaar", weet Van Bommel. "Zij hebben, zeker achterin zo'n zeven jaar meer trainingen en wedstrijden in de benen dan onze aanvallers. Maar daar moeten wij mee omgaan. Zij zullen misschien zeggen dat wij meer technisch vernuft hebben."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 22 Aug 2019 om 19:30
  • Quote van 22 Aug 2019 om 15:32
   Vindt het echt een neerbuigende reactie van autistje van bommel
  Met Mark is niks mis mee, maar de media willen hem graag neer sabelen,als je niet voor Ajax bent tel je bij hun niet mee.
 • 22 Aug 2019 om 15:42
  Oke
 • 22 Aug 2019 om 15:32
  Vindt het echt een neerbuigende reactie van autistje van bommel
 • 22 Aug 2019 om 15:18
  Wow wat een zinloos bericht. Fc twente hoeft maar een keertje in een zin gezegd te worden en dan wordt het al hier geplaatst...