Van Leeuwen verklapt: ''Over meer dan 150 spelers gesproken'' Espinosa verklapt: ''Dan wordt mijn contract automatisch verlengd'' Ten Voorde analyseert: ''Dat is geen optie met deze selectie'' ''Ook bij FC Twente krijg ik mee dat er soms over me wordt gemord'' Roemeratoe maakt indruk bij FC Twente: ''Dat is hartstikke mooi''

Drommel voelt zich 'prima' na botsing: ''Wat ijs erop voelt goed''

( 0 reacties)
Drommel voelt zich 'prima' na botsing: ''Wat ijs erop voelt goed''

Het gaat prima met Joël Drommel. De doelman van FC Twente kwam zaterdagavond in botsing met een aanvaller van Heerenveen, maar lijkt daar niets ernstigs aan over te hebben gehouden. 

"Hoe het met mijn hoofd is? Prima, ik heb een klein bultje achter mijn oor. Maar in de kleedkamer is dat net geijst, dat voelt goed." Vervolgens kreeg Drommel wat beelden van de wedstrijd te zien. "Deze bal moet wel beter wel. Die bal moet helemaal weg, zodat er geen kans uit kan komen", aldus Drommel bij FOX Sports.

Drommel zag dat de opbouw van beide teams fors te wensen over liet. "Soms voetbal je er goed onderuit en kan je echt een hele goede aanval opzetten. Dan neem je ook wat risico, maar ja. Dat is voetbal, toch? Je moet wel kijken of het kan, het kan niet altijd. Dan moet je voor de lange bal kiezen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›