FC Twente zoekt spits: ''Daarom liever ingezet op Siem de Jong'' ''Garcia heeft nog niet één keer gebeld met Fred Rutten'' Derksen steunt FC Twente: ''Dan moet je de VAR opheffen'' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' Ten Voorde duidelijk: ''Dat vind ik geen topsportmentaliteit''

''Menig stond wel op het veld, net als Brama en Verhaegh''

( 3 reacties)
''Menig stond wel op het veld, net als Brama en Verhaegh''

FC Twente gaat zondagmiddag op bezoek bij Fortuna Sittard, maar trainer Gonzalo Garcia had zijn selectie dinsdag nog verre van compleet. Dat laat clubwatcher Leon ten Voorde vandaag weten op de website van de Tubantia. 

"De nieuwe aanwinst Queensy Menig stond wel op het veld, net als Wout Brama en Paul Verhaegh. De laatste twee zijn herstellende van blessures. In de loop van de week hoopt trainer Gonzalo Garcia de groep compleet te hebben", schrijft de verslaggever. 

"Oriol Busquets speelt dinsdagavond nog de EK-kwalificatiewedstrijd met Jong Spanje tegen Montenegro", vervolgt hij. "Giorgi Aburjania wordt woensdag weer in Hengelo verwacht. De middenvelder speelde in de voorbije week twee interlands met Georgië", blikt Ten Voorde terug. 

"Afgelopen zondag pakte hij met de nationale ploeg een punt tegen Denemarken. Aburjania had een basisplaats in die wedstrijd.", weet hij. "De nieuwe centrale verdediger Joel Latibeaudiere zal woensdag naar waarschijnlijkheid ook voor het eerst op het veld staan in Hengelo", besluit Ten Voorde. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 10 Sep 2019 om 16:34
  • Quote van 10 Sep 2019 om 15:26
   Als ik die foto van Verhaegh zo zie........
  Heil....
 • 10 Sep 2019 om 15:49
  • Quote van 10 Sep 2019 om 15:26
   Als ik die foto van Verhaegh zo zie........
  Als hij zijn snor laat staan en het haar nog iets meer op zij kamt en de arm nog wat gestrekter.....
 • 10 Sep 2019 om 15:26
  Als ik die foto van Verhaegh zo zie........