''Volgens hem hadden Bosch, Brama en Hölscher moeten spelen'' ''Had FC Twente gesierd als ze openbaar excuses hadden aangeboden'' Pleguezuelo blinkt uit bij FC Twente: ''Hij is absoluut een krijger'' ''Vond het een hele logische beslissing om Schenk te passeren'' Derksen duidelijk over Garcia: ''Dat blijft natuurlijk bezopen''

FC Twente-aanwinst had veel opties: ''Maar dit is toch vertrouwd''

( 4 reacties)
FC Twente-aanwinst had veel opties: ''Maar dit is toch vertrouwd''

Queensy Menig kwam op het laatste moment nog bij FC Twente. De rappe aanvaller had geen toekomst meer bij het Franse FC Nantes, besloot om zijn contract te ontbinden en ging daarna naar FC Twente.

"Dat is zeker niet niks, maar je maakt een bewuste keuze. Daar sta ik nog steeds achter. Het duurde niet lang voor ik hier stond", zegt Menig in gesprek met FOX Sports. "Hier heb ik meer zicht op speelminuten. Je wilt minuten maken. Uiteindelijk ben je voetballer, wil je op het veld staan en belangrijk zijn voor het team."

De meeste mensen kennen de 24-jarige Menig nog van PEC Zwolle. Daar is hij drie keer aan verhuurd. Of de club uit Zwolle nu ook interesse had, wil hij niet zeggen. "Ik had meerdere opties, heel veel opties. Maar dit is toch vertrouwd. Twente is een mooie club. Ze zitten er lekker in, dus why not? Ik ben meerdere keren naar PEC gegaan. Ik heb goede tijden, maar ook mindere tijden gekend. Ik kijk goed terug op PEC, maar ik ben nu hier."

De aanvaller is allesbehalve verzekerd van een basisplek. Dat lijkt hem weinig te doen. "Ik kom van Ajax. Daar is de concurrentiestrijd ook moordend, dus ik ben het wel gewend."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 12 Sep 2019 om 14:42
  • Quote van 11 Sep 2019 om 20:46
   Bij nantes was de concurrentie niet moordend?
  Jawel, maar daar merkte hij bij Oldham niet veel van.
 • 12 Sep 2019 om 14:24
  "Ik had meerdere opties, heel veel opties."

  Gelul van de bovenste plank aangezien hij daarvoor geen antwoord wil geven: Of de club uit Zwolle nu ook interesse had, wil hij niet zeggen.

  Als je heel veel opties had, dan noem je het beestje bij de naam in mijn ogen.

  Menig is in eerste instantie gehaald als aanvulling voor de bank.
 • 11 Sep 2019 om 21:30
  Mooi te horen dat het verbeterde imago van onze club weer meer mogelijkheden biedt.

  Handig dat Ed deze jongen bij ons een kans geeft. Een concurrent voor Aitor is welkom en mogelijk kan hij hem volgend jaar opvolgen.
 • 11 Sep 2019 om 20:46
  Bij nantes was de concurrentie niet moordend?