'Sneu' nieuws voor Nakamura: ''Zijn familie is over vanuit Japan''

0
'Sneu' nieuws voor Nakamura: ''Zijn familie is over vanuit Japan''

Keito Nakamura ontbreekt vrijdagavond bij FC Twente in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De Japanse vleugelaanvaller is geschorst voor het treffen in De Grolsch Veste.

Voor Nakamura zijn de druiven extra zuur, omdat zijn familie is overgekomen uit Japan om een wedstrijd van de aanvaller te bekijken. "Ja, dat is heel sneu", beaamt trainer Gonzalo Garcia in gesprek met 1Twente Enschede. "Zijn familie is over vanuit Japan, maar zulke dingen gebeuren."

Door de schorsing van Nakamura krijgt Rafik Zekhnini een basisplaats bij FC Twente. "Rafik speelt al weken goed", reageert Garcia. "Hij had geen basisplaats, omdat we ook tevreden zijn over Nakamura. Het is goed om meerdere goede spelers voor één positie te hebben, omdat je dan wat te kiezen hebt."

"Maar het is ook lastig, omdat spelers die goede bezig zijn geen kans krijgen om te spelen", vervolgt de oefenmeester. "Je kunt er maar elf opstellen. Nu krijgt Rafik normaal gesproken meer speelminuten, waarin hij zich kan laten zien. Niet dat hij zich hoeft te bewijzen, want hij heeft zich de afgelopen weken al laten zien. Hij moet gewoon zijn spel spelen, genieten en zijn best doen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›