Drommel strijdvaardig: ''Laten zien dat wij thuis de baas zijn''

0
Drommel strijdvaardig: ''Laten zien dat wij thuis de baas zijn''

FC Twente strijdt vrijdagavond niet alleen om de beste van de regio te zijn. De Tukkers pakken bij een overwinning op Heracles Almelo ook de koppositie in de Eredivisie. En dat terwijl FC Twente deze zomer promoveerde.

"Zo is voetbal, het kan heel snel gaan", reageert Joël Drommel bij RTV Oost. "Daar kon je aan het begin van het seizoen echt niet van dromen, maar zo is voetbal en we hebben veel zin in vrijdag. we moeten keihard ons best doen en er vol op knallen. En laten zien dat wij thuis de baas zijn."

Drommel treft bij Heracles Almelo een oude bekende, namelijk Silvester van der Water. "Toen ik net in Bussum kwam wonen, voetbalden we altijd op straat en we haalden kattenkwaad uit. Nu mogen we tegen elkaar spelen, dat is heel bijzonder eigenlijk", aldus de doelman van FC Twente, die erop gebrand is om Van der Water niet te laten scoren.

"Ik denk het niet, maar we gaan het zien vrijdag. Ik moet gewoon alles tegenhouden en vooral bij hem", lacht Drommel over Van der Water. "Maar hij is goed in dribbelen, kan de bal onder zich houden en uit het niets schieten. Hij heeft veel snelheid en is een hele gevaarlijke speler."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›