Garcia baalt na nieuw verlies: ''Dat killt ons op dit moment''

3
Garcia baalt na nieuw verlies: ''Dat killt ons op dit moment''

FC Twente ging zaterdagavond met 2-1 onderuit bij Sparta Rotterdam. Het was de derde nederlaag op rij voor de Tukkers, maar trainer Gonzalo Garcia maakt zich geen grote zorgen.

"We moeten weer terug naar het begin", zegt de oefenmeester in gesprek met RTV Oost. "Het klopt dat we drie keer hebben verloren, maar vandaag (zaterdag, red.) was pijnlijk. Vorige week was normaal, want we waren slechter dan de tegenstander (Feyenoord, red.)."

"En tegen Heracles Almelo had ik hetzelfde gevoel als nu, maar toch was het niet hetzelfde", vervolgt Garcia. "Die wedstrijd waren we beter, maar nu waren we alleen de tweede helft beter. De beslissingen en kleine dingetjes 'killen' ons op dit moment. Ik weet niet of het geluk is, maar we moeten het veranderen. We moeten weer in onze kracht komen en samen blijven en van daaruit gaan voetballen."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 7 Oct 2019 om 14:14
  • Quote van 7 Oct 2019 om 11:47
   Succes, en ik hoop dat ook jij gaat zien dat we vechters missen, en teveel 'mooi weer' voetballers in de basis hebben staan.
  Wordt nog wat als het gaat vriezen.
 • 7 Oct 2019 om 12:08
  Zie net op verschillende media de beelden maar eerste doelpunt Sparta buitenspel en de tik op aitor duidelijk penalty dus we zijn opnieuw genaaid door de KNVB ik blijf jet zeggen zolang de jongens uit Almelo de leiding hebben daar blijven we genaaid worden hopelijk staat er iemand op daar die eens een boekje open doet want sorry het gaat nu echt opvallen want wees eerlijk de scheids zegt nog dat ie van de var door krijgt bal gespeeld maar is duidelijk te zien niet en hij geeft penalty aan eind waar duidelijk de bal wordt gespeeld dus alles eraan doen de fct te vernederen net als seizoen 2017/2018 ging het ook zo . Wat ik al zei hoop dat er iemand boekje open doet in Zeist zodat de verantwoordelijke personen aansprakelijk kunnen worden gesteld
 • 7 Oct 2019 om 11:47
  Succes, en ik hoop dat ook jij gaat zien dat we vechters missen, en teveel 'mooi weer' voetballers in de basis hebben staan.