Drommel ziet 'chaos' bij PSV: ''Daar moeten we van profiteren'' FC Twente wil nog minimaal twee versterkingen: ''Creatief zijn'' 'Speciale' Lang maakt indruk: ''Dat zag je op de eerste dag al'' Wagenaar haalt uit naar Garcia: ''Wat is dat voor dom gelul?'' ''De komst van Chery is niet aan de orde laat Twente weten''

Boere kende moeilijke periodes: ''Een combinatie van omstandigheden''

( 0 reacties)
Boere kende moeilijke periodes: ''Een combinatie van omstandigheden''

Tom Boere heeft het niet altijd makkelijk gehad bij FC Twente. In zijn periode bij de Tukkers is hij nooit de onbetwiste overtuigende nummer één spits geweest. In zijn eerste seizoen wist Boere slechts zeven maal het net te vinden in 36 wedstrijden. 

Boere had een matig tot slecht te noemen eerste seizoen bij de Tukkers, zag ook oud-trainer Marino Pusic. ''Het was geen goed eerste seizoen voor hem, maar dat lag niet alleen aan Tom. Het was een combinatie van omstandigheden (de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie) met de aanpassingsperiode", besluit de trainer in gesprek met Liga-Drei.de.

In Boere zijn tweede seizoen verliep het beter, al is hij nooit de spits geweest op wie de fans hoopten. Toch ziet Pusic vooral de positieve kant van het verhaal. ''We waren tenslotte vier wedstrijden voor het einde al kampioen met een doelsaldo van 40+. Afgelopen seizoen had Tom een goed jaar en heeft hij zijn bijdrage aan het team geleverd.'', aldus kampioenstrainer Pusic.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!