Latibeaudiere in de basis bij FC Twente? ''Dan moet Schenk er af''

4
Latibeaudiere in de basis bij FC Twente? ''Dan moet Schenk er af''

FC Twente neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen Willem II en Rene Wagelaar is benieuwd met welke opstelling de Tukkers gaan spelen. De zaakwaarnemer vraagt zich af of trainer Gonzalo Garcia een wijziging door gaat voeren in het centrum van de verdediging. 

"Ik heb Latibeaudiere een keer gezien met Jong Twente tegen Emmen, toen beviel die me wel", blikt hij terug in het Youtube-programma Voetbaltijd. "Sprongkracht, alles: beviel me wel. Maar dan moet Schenk er af, want dat is een linkspoot. Dan moet Bijen blijven staan", adviseert Wagelaar.

Ook Gorenaar Bert Eeftink, bekend van Helligen Hendrik, heeft een tip voor Gonzalo Garcia. "Volgens mij moet Twente het spel ook niet willen maken, want dan krijg je de meeste tegendoelpunten in de omschakeling en we hebben niet de snelste verdedigers", beseft hij. "Dan word je er uitgelopen, dat zag je tegen Heracles en tegen Sparta", besluit Eeftink. 

Wagelaar vult hem aan. "Zaterdag ook: dat zijn snelle jongens, die Che Nunnely... dat is wel echt een snelle jongen", beseft de belangenbehartiger, die een gelijkspel voorspelt: 1-1. "Linke ploeg man, dat Willem II. Dan moet je niet op de aanval spelen", waarschuwt hij. Ook Eeftink en Jan van Staa rekenen op een punt tegen de club uit Tilburg. 

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 16 Oct 2019 om 06:34
  Schenk Idd eraf
 • 15 Oct 2019 om 20:08
  • Quote van 15 Oct 2019 om 17:51
   Sinds wanneer is Wagelaar de belangenbehartiger van onze goddelijke club,, ?????????????????Kan iemand daar een zinnig antwoordt op geven ?
  Wat versta jij onder 'belangenbehartiger' dan?

  Wagelaar wil gewoon publiciteit en profiel, marketing voor hemzelf. Ik kijk dergelijke YouTube videos gewoon niet, hoe minder views, hoe minderdraagvlak.
 • 15 Oct 2019 om 17:51
  Sinds wanneer is Wagelaar de belangenbehartiger van onze goddelijke club,, ?????????????????Kan iemand daar een zinnig antwoordt op geven ?
 • 15 Oct 2019 om 17:02
  Ikzeg. U mag natuurlijk ook denken, maar ik vind thuis zijn wij fctwente de baas, en dat zal zaterdag avond moeten gebeuren 3 nederlagen achter elkaar is genoeg. Ikzeg. 2-0
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›