''Ik vind Eddy en Kick de beste ambassadeurs van FC Twente''

2
''Ik vind Eddy en Kick de beste ambassadeurs van FC Twente''

Kees Rijvers werd zaterdagavond benoemd tot erelid van FC Twente. De 93-jarige oud-trainer van FC Twente stond aan de basis van het betaalde voetbal in Enschede.

"Het was misschien ietwat laat, maar het is wel mijn moment van de week", zegt clubwatcher Tijmen van Wissing bij De Oosttribune. "Als Desmond Tutu erelid is, dan verdient deze man het zeker. Maar 93 jaar en nog zo kwiek en nog steeds rad van de tong. Hij nam even de microfoon, leuk!"

Eddy Achterberg heeft het initiatief genomen om Rijvers erelid van FC Twente te maken. "Eddy is ook altijd emotioneel op dat soort momenten, maar dat is mooi. Ik vind dat Eddy en Kick (van der Vall, red.) de twee beste ambassadeurs van FC Twente zijn", aldus Van Wissing.

Ook voormalig FC Twente-trainer Jan van Staa vindt het een mooi gebaar. "Ik vind het alleen wel wat laat, hoor. Als je 93 bent... Dit had eerder gemoeten, maar beter laat dan nooit. Eddy en Kees hebben een speciale band en bellen elkaar elke drie weken. Dat vind ik wel leuk. Dat je zo'n band opbouwt met zo'n man. Hij heeft gewoon een hele grote verdienste gehad voor het Nederlandse voetbal, daar moet je zuinig op zijn."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Oct 2019 om 17:43
    Eddy en Kick zijn FC T
  • 23 Oct 2019 om 09:11
    Helemaal mee eens! Twee mannen waar we trots op mogen zijn! Wordt tijd dat die twee mannen dat ook worden, als je de lijst met ereleden ziet dan mogen zij niet ontbreken.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›