''Sindsdien zijn er meer spelers van FC Twente naar Zwolle gegaan''

0
''Sindsdien zijn er meer spelers van FC Twente naar Zwolle gegaan''

Destan Bajselmani maakte onlangs zijn debuut bij PEC Zwolle, maar de rechterverdediger doorliep in het verleden de jeugdopleiding bij FC Twente. In 2016 moest hij echter vertrekken na een teleurstellende periode bij de club uit Enschede. 

"De club zat op dat moment in de financiële problemen en het B2-elftal werd opgeheven", blikt hij terug in gesprek met de Peperbus. "Zelf had ik in dat laatste jaar veel blessures, vermoedelijk door de groei. Ik was altijd een vrij kleine speler maar in die periode ben ik flink gegroeid", aldus Bajselmani.

"Het was geen leuke tijd voor mij", vervolgt hij. "Gelukkig kon ik de overstap naar PEC Zwolle maken. Mijn trainer bij Twente kende Rini Coolen, die hier in de jeugdopleiding werkte. Op die manier is het contact gelegd. Sindsdien zijn er meer spelers van Twente naar Zwolle gegaan, waaronder Dean Huiberts en Jarni Koorman", vertelt Bajselmani, die zowel tegen SC Heerenveen als ADO Den Haag speeltijd kreeg. 

"Natuurlijk moet je het geluk hebben dat je bijvoorbeeld door een blessure een keer mag invallen. Maar ik had wel verwacht dat ik dit seizoen mijn debuut zou gaan maken", legt hij uit. "Ik zit al een tijdje bij de eerste selectie en ik had al het gevoel dat ik er dicht tegenaan zat. Op de training kan ik goed meekomen en bij de beloften gaat het ook lekker. Ik hoop de komende tijd vaker te mogen invallen. Ik wacht mijn kansen af, ik ben een geduldig persoon", besluit Bajselmani. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›