''Stel dat FC Twente daar wint, dan doe je echt hele goede zaken'' Leuke beelden: Garcia en De Lange showen skills op trainingsveld Boere eerlijk: ''Heb het ontslag van Rene Hake nooit begrepen'' ''Busquets staat verdedigend ook absoluut zijn mannetje'' Trainingsvelden onbespeelbaar; FC Twente wijkt uit naar kunstgras

VIDEO | Verbeek wint eerste buitenlandse hoofdprijs in Australië

( 2 reacties)
VIDEO | Verbeek wint eerste buitenlandse hoofdprijs in Australië

Gertjan Verbeek heeft zijn eerste prijs als hoofdtrainer van een buitenlandse club gepakt. Nadat hij in 2013 met AZ beslag legde op de KNVB-beker, won de voormalig FC Twente-trainer woensdag met Adelaide United de Australische beker.

Samen met assistent-trainer Gerald Sibon, die in het verleden ook bij FC Twente speelde, kent Verbeek zo een goede start van zijn avontuur in Australië. In de bekerfinale was Adelaide United veel te sterk voor Melbourne City FC. Het werd maar liefst 4-0 voor de ploeg van Verbeek.

In de competitie gaat het overigens minder voortvarend met Adelaide United en Verbeek. De eerste twee competitiewedstrijden werden verloren van respectievelijk Sydney FC (2-3) en Melbourne City (2-1), de tegenstander in de bekerfinale.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 24 Oct 2019 om 10:50
  • Quote van 23 Oct 2019 om 18:51
   Winnen? Had die bij ons ook moeten doen.
  Lees het gehele artikel en je ziet dat Verbeek ook daar gewoon zn wedstrijdjes verliest
 • 23 Oct 2019 om 18:51
  Winnen? Had die bij ons ook moeten doen.
zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›