Traffic Today nieuwe sponsor van FC Twente

3
Traffic Today nieuwe sponsor van FC Twente

Zowel op het veld als ernaast is FC Twente volop in beweging. De verwachtingen voor het seizoen zijn hooggespannen. FC Twente is dan ook zeer verheugd met Traffic Today als nieuwe sponsor. Vanaf de thuiswedstrijd tegen Willem II prijkt de naam van het bedrijf op de boarding, tegenover Vak P. Twee ambitieuze partijen slaan de handen ineen.

Een mooie samenwerking

Steven Lubbers (directeur Traffic Today): “Ons bedrijf groeit hard en we waren op zoek naar een nieuwe manier om onze naamsbekendheid te vergroten en te verstevigen. Door FC Twente te sponsoren hebben we een mooie manier gevonden om regionaal en landelijk meer bekendheid te creëren.” Zelf is hij dan ook FC Twente liefhebber in hart en nieren. Tijdens elke thuiswedstrijd is Steven met z’n collega’s aanwezig in de TOS, om van het mooie voetbal te genieten.

Online marketing op topniveau

Klinken meer traffic en conversie je goed in de oren? Traffic Today verbetert de online zichtbaarheid en vindbaarheid van haar klanten graag. Met behulp van online marketing werken ze samen met jou aan jouw online groei. “Wij zijn nieuwsgierig naar de grenzen van dit vak en gaan daar -als het even meezit- overheen. Met een energiek team van gedreven specialisten behalen wij échte resultaten voor onze klanten. Wij zijn eerlijk en oprecht en houden het graag simpel voor je. Dit is tevens de reden dat we contractloos werken, de goede resultaten zorgen voor de binding. Heldere dienstverlening, daar doen we aan. De hoeksteen voor jouw online succes.”

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Nov 2019 om 12:11
    Top! Er kunnen nog wel meer subsponsors bij
  • 8 Nov 2019 om 12:11
    Top! Er kunnen nog wel meer subsponsors bij
  • 7 Nov 2019 om 13:58
    Ikzeg. Welkom bij ons fctwente.