Latibeaudiere eerlijk: ''Na rust vond ik het niveau beduidend minder''

0
Latibeaudiere eerlijk: ''Na rust vond ik het niveau beduidend minder''

Joel Latibeaudiere heeft een vaste basisplaats weten te bedingen, door de schorsing van Julio Pleguezuelo. Ook tegen De Treffers stond hij weer in de basis. De verdediger is blij met de 0-2 overwinning.

"Voor een tegenstander uit het amateurvoetbal zijn dit natuurlijk de wedstrijden die er toe doen. Je weet dat zijn met veel inzet en strijdlust zullen spelen, in de hoop voor een stunt te zorgen. Het is zaak scherp aan de wedstrijd te beginnen. We speelden voor rust geconcentreerd en in een hoog tempo. Dankzij twee doelpunten van Keito wisten wij al snel afstand te nemen", blikt de Engelse verdediger terug op de officiële clubsite.

Latibeaudiere erkent dat het na de pauze minder goed was aan de kant van FC Twente. "Na rust vond ik het niveau van de wedstrijd beduidend minder. Met het oog op de komende wedstrijd tegen AZ konden er nog wat spelers rust krijgen en andere spelers speelminuten maken. Wij hielden de controle over het duel en konden de wedstrijd naar het einde spelen. Het bereiken van de volgende ronde was het doel en dat is gelukt", aldus Latibeaudiere.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›