Bosch maakt debuut: ''Laat maar komen, laat het maar zien''

5
Bosch maakt debuut: ''Laat maar komen, laat het maar zien''

Jesse Bosch maakte afgelopen week zijn officiële debuut in de hoofdmacht van FC Twente. De talentvolle middenvelder mocht invallen in de bekerwedstrijd tegen De Treffers.

Spelersmakelaar René Wagelaar, de zaakwaarnemer van Bosch, vindt dat een positief signaal. "Maar niet alleen omdat het Jesse Bosch is", zegt hij bij VoetbalTijd. "Het is weer een talent uit Twente zelf. Ik vind het wel leuk dat dat soort jongens nu kansen krijgen."

"Afgelopen vrijdag hoorde ik dat er steeds meer jeugd in het elftal moest, dat schreef iemand in de krant", vervolgt Wagelaar. "Maar ik ben voor. Laat maar komen, laat het maar zien. Zeker tegen dit soort tegenstanders moet dat kunnen. Als je dan niet meekomt, ben je niet goed genoeg."

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 6 Nov 2019 om 11:03
  Ikzeg. Het is zeker belangrijk dat eigen jeugd de kans moet krijgen laat het maar is zien of dit mogelijk is iedereen roept wel van ik ben beter en wil vechten voor een plaats in de selectie daar is niks mis mee, maar arrogantie daar heb ik wel problemen mee, dat zag ik gisteren avond op tv ook Ajax tegen celcie als ik het laatste goed schrijf. Dus degene die denkt er klaar voor te zijn laat het maar beginnen dan.
 • 6 Nov 2019 om 10:44
  Willen we graag, als de wedstrijd het toelaat, meer eigen jeugd ingepast zien worden beginnen er hieronder weer een paar te zeiken. Hebben we toch zeker allemaal belang bij.
 • 6 Nov 2019 om 10:29
  • Quote van 6 Nov 2019 om 09:53
   Preekt voor eigen parochie !
  Idd. Heeft er zelf belang bij.
 • 6 Nov 2019 om 09:53
  Preekt voor eigen parochie !
 • 6 Nov 2019 om 09:32
  Hij lult weer precies hoe het in zijn straatje past kneus.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›