VIDEO'S | Andersen, Ziyech, Promes en Ten Hag schitteren in Europa

2
VIDEO'S | Andersen, Ziyech, Promes en Ten Hag schitteren in Europa

Ajax heeft een memorabele avond in de Champions League achter de rug met een hoofdrol voor twee voormalig FC Twente-spelers. De club uit Amsterdam speelde uiteindelijk na een krankzinnige wedstrijd met 4-4 gelijk op bezoek bij Chelsea. 

Voormalig FC Twente-speler Erik ten Hag had een uitstekend tactisch plan bedacht en daardoor stonden de bezoekers na een klein uur spelen met 1-4 voor. Quincy Promes nam de tweede treffer voor zijn rekening, terwijl Hakim Ziyech bij drie doelpunten betrokken was. Door de twee rode kaarten van Blind en Veltman wist Chelsea zich echter uiteindelijk alsnog terug te knokken tot een gelijkspel: 4-4. 

Voormalig FC Twente-speler Joachim Andersen won dinsdagavond in eigen huis met Olympique Lyon van Benfica: 3-1. De Deense centrumverdediger, die dit seizoen overkwam van Sampdoria, zette de Franse topclub al na vier minuten op voorsprong met een fraaie kopbal. De nummer tien van de Ligue 1 staat door de zege na vier groepswedstrijden in de Champions League op een tweede plek in groep G. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 6 Nov 2019 om 13:29
  • Quote van 6 Nov 2019 om 13:15
   Cave: resultaten uit het verleden .....
  Geven geen garantie voor het heden...
 • 6 Nov 2019 om 13:15
  Cave: resultaten uit het verleden .....
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›