Selahi genoot tegen PSV: ''Dat was de mooiste wedstrijd tot nu toe''

1
Selahi genoot tegen PSV: ''Dat was de mooiste wedstrijd tot nu toe''

Elke maand wordt er een 'vraag & antwoord' gehouden met spelers van FC Twente. In november is het de beurt aan Lindon Selahi, die dit seizoen veel indruk maakt in de basisopstelling van de Tukkers.

Selahi erkent dat hij met veel goede spelers heeft gespeeld, maar bij zijn nationale debuut kwam hij de beste spelers ooit tegen. "Ik heb met veel goede spelers gespeeld en ook tegen gespeeld, maar tegen Frankrijk speelde ik echt tegen één van de beste spelers aller tijden, denk ik", begint de Albanees.

Aan het eind van de zomer kwam Keito Nakamura naar FC Twente toe en de Japanner spreekt nog steeds niet al te goed Engels, merkt ook Selahi. "Ik vind hem heel erg grappig, vooral als hij Engels probeert te praten. Maar hij gaat het snel leren, hij is op de goede weg", lacht Selahi, die geniet in Nederland. "Hier lijkt het heel erg op België. Ik ben heel erg blij hier te zijn, ondanks dat het heel erg koud is en het veel regent."

"Mijn lievelingsspeler is duidelijk Luka Modric. Hij speelt op dezelfde positie als mij en daarom keek ik vroeger veel video's van hem. Ik wil op hem proberen te lijken. Ik denk dat hij één van de beste middenvelders van de wereld is", vervolgt de middenvelder, die het meest genoot tegen PSV. "Dat was echt een goede wedstrijd en de sfeer in het stadion was geweldig. Daarnaast haalden we ook nog een goed resultaat, een geweldige wedstrijd."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Nov 2019 om 06:39
    Echt toppertje deze gast.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›