Defensieve versterkingen op komst bij FC Twente: ''Ze hebben ruimte'' ''De optie om bij FC Twente blijven is zo slecht nog niet'' Van Leeuwen blikt vooruit: ''Een schoon schip biedt ook kansen'' Van Leeuwen verklapt: ''Over meer dan 150 spelers gesproken'' Espinosa blikt terug: ''Ik kon daar echt veel geld verdienen''

Sterkhouders keren terug bij PEC Zwolle, vervanger Clement bekend

( 0 reacties)
Sterkhouders keren terug bij PEC Zwolle, vervanger Clement bekend

PEC Zwolle gaat zondagmiddag op bezoek bij FC Twente, maar trainer John Stegeman kan vanwege een schorsing geen beroep doen op Pelle Clement. Hij wordt op het middenveld vervangen door Rick Dekker, zo weet RTV Oost te melden.

De oefenmeester heeft daarnaast besloten om Bram van Polen en Mike van Duinen op te nemen in de wedstrijdselectie. De twee sterkhouders sloten vandaag pas aan, maar de kans bestaat dat zij zondag alweer in actie komen tegen de club uit Enschede.

Van Polen was vanwege een schouderblessure bijna vier maanden uit de roulatie en hij speelde sinds eind vorig seizoen geen wedstrijd meer. Aanvaller Van Duinen brak tijdens de voorbereiding zijn voet tijdens een oefenwedstrijd tegen FC Emmen in juli. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›