Garcia blikt vooruit: ''Zou een fantastische situatie voor ons zijn''

2
Garcia blikt vooruit: ''Zou een fantastische situatie voor ons zijn''

FC Twente neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen PEC Zwolle en trainer Gonzalo Garcia beseft welke belangen er op het spel staan voor beide clubs. De Tukkers hebben op dit moment een voorsprong van vijf punten op de ranglijst. 

"Elke wedstrijd is belangrijk, maar deze is gezien de stand op de ranglijst nog net iets belangrijker”, legt de oefenmeester uit op de website van de Tubantia. "Als we winnen zetten we Zwolle op acht punten en haken we aan bij de ploegen rond plek zes. Dat zou een fantastische situatie voor ons zijn. Maar als we verliezen komen we in de buurt van onze concurrenten", aldus Garcia.

Hij verwacht echter een lastige middag tegen de ploeg van trainer John Stegeman. "Als je naar hun wedstrijden kijkt heb je altijd het gevoel dat er meer voor ze in had gezeten", vervolgt hij. "Neem het duel bij Heracles, waarin ze tot aan de eerste tegentreffer bovenliggend zijn. Ze voetballen bij vlagen prima", besluit Garcia, die PEC Zwolle uiteindelijk met 4-0 zag verliezen in Almelo. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Nov 2019 om 10:48
    Moed en vertrouwen! Eigen spel spelen en vroeg en "verstandig" druk zetten op deze matige tegenstander.
  • 8 Nov 2019 om 16:34
    probeert hij zich nu in te dekken komop gewoon voetballen en pec vast zetten op het middenveld en dan via vleugels de ruimte zoeken dan winnen we deze pot
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›