'FC Twente neemt in winter afscheid van overbodige middenvelder' 'Enorme mix' bij FC Twente: ''Hoor ook Frans of Duits om me heen'' Transferadvies voor FC Twente: ''Dat zou ik wel goed vinden'' Zware tijd voor Roemeratoe: ''Waarom stop ik niet gewoon?'' FC Twente-supporters massaal naar bekerduel met Go Ahead Eagles

'VVV-Venlo presenteert tijdelijke opvolger van ontslagen Maaskant'

( 0 reacties)
'VVV-Venlo presenteert tijdelijke opvolger van ontslagen Maaskant'

Jay Driessen zal volgende week zondag op de bank zitten bij VVV-Venlo als de Limburgers het in eigen huis opnemen tegen FC Twente. De terugkeer van de Venlonaar wordt volgens Dagblad de Limburger snel bekendgemaakt.

Driessen is de tijdelijke opvolger van Robert Maaskant, die deze week werd ontslagen vanwege de tegenvallende resultaten van VVV-Venlo. De vijftigjarige oefenmeester mag volgens de regels van de KNVB vier weken als interim-trainer fungeren, waardoor VVV-Venlo pas na de winterstop een nieuwe trainer hoeft aan te stellen.

Driessen speelde lange tijd bij VVV-Venlo en was tussen 2014 en 2019 assistent-trainer van Maurice Steijn bij de Limburgers. Afgelopen zomer vertrok hij met Steijn naar Al-Wahda in de Verenigde Arabische Emiraten, maar na het ontslag van Steijn besloot Driessen zich solidair te verklaren.

Mark Luijpers leidt deze week nog de trainingen bij VVV-Venlo. De assistent-trainer staat samen met Luc Nilis en John Roox voor de groep. Naast Maaskant nam VVV-Venlo namelijk ook afscheid van assistent Raymond Libregts.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›