'FC Twente neemt in winter afscheid van overbodige middenvelder' 'Enorme mix' bij FC Twente: ''Hoor ook Frans of Duits om me heen'' Transferadvies voor FC Twente: ''Dat zou ik wel goed vinden'' Zware tijd voor Roemeratoe: ''Waarom stop ik niet gewoon?'' FC Twente-supporters massaal naar bekerduel met Go Ahead Eagles

Complimenten voor Drommel: ''Doet het echt goed bij FC Twente''

( 2 reacties)
Complimenten voor Drommel: ''Doet het echt goed bij FC Twente''

Maarten Paes maakt zich geen zorgen over de keepers in Nederland. De talentvolle doelman van FC Utrecht, die dit seizoen een basisplaats wist te veroveren in de ploeg van trainer John van den Brom, ziet dat er genoeg talenten rondlopen. 

"Er is een nieuwe tendens waarbij talentvolle keepers een kans krijgen in de Eredivisie", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Kjell Scherpen die een heel seizoen bij FC Emmen heeft gekeept en nu bij Ajax speelt, Justin Bijlow bij Feyenoord. Joël Drommel doet het echt goed bij FC Twente en ik maak vlieguren bij FC Utrecht. Er is echt voldoende talent in Nederland", aldus Paes. 

"Leeftijd zegt niet zoveel, het is een ervaringsvak. Neem Gianluigi Buffon", vervolgt hij. "Die is inmiddels 41 jaar en niet meer de meest atletische van alle keepers. Toch kan hij op basis van ervaring en positionering ontzettend veel ballen pakken. Dat heeft allemaal met ervaring te maken. Wij jonge doelmannen moeten zoveel mogelijk vlieguren maken, het liefst in de Eredivisie", besluit Paes. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 14 Nov 2019 om 19:23
  • Quote van 14 Nov 2019 om 18:48
   En dan die vieze snor van een Johan Derksen die hem elke keer weer bekritischeerd, dikke mogool!
  Waarom is iemand een dikke mongool wanneer iemand een mening heeft?


  Jij hebt nou ook een mening. Ben jij ook een dikke mongool?
 • 14 Nov 2019 om 18:48
  En dan die vieze snor van een Johan Derksen die hem elke keer weer bekritischeerd, dikke mogool!
zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›