Aburjania overbodig? ''Die gaat ook geen minuten meer maken'' Ten Voorde kritisch: ''Ik vind het niet de plek van Wout Brama'' Toekomst Verdonk ongewis: ''Volgens mij wil hij wel blijven'' Vak-P organiseert 'extra lange Homeless-party' met Cafe Gold Rush ''Voor die slapjanus moet misschien toch een plekje gevonden worden''

Foto's en video | piepjestest tijdens training van FC Twente

( 1 reacties)
Foto's en video | piepjestest tijdens training van FC Twente

Voor de spelers van FC Twente stond er donderdag een piepjestest op het programma. Dat blijkt uit beelden die de club uit Enschede online heeft gezet via social media. Volgens het schema op de clubsite wordt er vrijdag, zaterdag en zondag niet meer getraind.

Dat zou kunnen betekenen dat de ploeg van trainer Gonzalo Garcia een weekendje vrij heeft, hoewel het ook mogelijk is dat er morgen nog een vriendschappelijke wedstrijd (achter gesloten deuren?) gespeeld zal worden. Vanwege de interlands is er dit weekend geen speelronde in de Eredivisie.

Volgende week zondag gaat FC Twente op bezoek bij VVV-Venlo, de nummer zeventien van Nederland. Het duel in de Koel begint om 16:45 uur en de Tukkers worden gesteund door een bomvol uitvak. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Nov 2019 om 18:47
    Ikzeg. Ben benieuwd hoe dit afloopt of ze vrij hebben of voetbal spelen achter gesloten deuren maakt niet uit als ze volgende week maar zorgen voor 3 punten en helemaal voor ons geweldige uitvak. Ikzeg. Succes heren
zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›