FC Twente op 'klote-kunstgras': ''Maar kwaliteit zal zegevieren''

3
FC Twente op 'klote-kunstgras': ''Maar kwaliteit zal zegevieren''

FC Twente gaat zondagmiddag op bezoek bij VVV-Venlo. Na de zege op PEC Zwolle kan FC Twente in Limburg echt afscheid nemen van de onderste plekken. Nummer zeventien VVV-Venlo heeft met Jay Driessen echter een nieuwe interim-trainer aangesteld.

"Ik heb wel het idee dat er wat verandert binnen dat elftal", voorspelt voormalig FC Twente-trainer Jan van Staa bij VoetbalTijd. "Ik heb ze bij Heracles (6-1, red.) gezien, met Maaskant en Libregts, en dat was eigenlijk al klaar. Dat gevoel had je. Maar je weet nooit welke kant het op gaat."

"Ze zullen in ieder geval een aantal andere mensen op gaan stellen en zullen met een andere instelling komen", vervolgt Van Staa. "Maar ik verwacht gewoon dat FC Twente die lastige wedstrijd kwalitatief gezien gaat winnen."

Ook spelersmakelaar René Wagelaar rekent niet op een echt schokeffect. "Er zal iets gebeuren en er zullen een paar omzettingen zijn. Dat doet een trainer altijd. Maar uiteindelijk zal de kwaliteit van FC Twente daar denk ik wel zegevieren. Want het is ook een interim-trainer. Dan had ik nog liever gehad dat er een nieuwe trainer kwam die direct begon. Maar ik verwacht wel dat FC Twente daar wint", aldus Wagelaar.

Voormalig FC Twente-speler Michel Boerebach rekent eveneens op een zege voor FC Twente in Venlo. "Het moet lukken, ja. Maar VVV-uit op dat klote-kunstgras... En ze hebben een nieuwe trainer, je weet het nooit. Maar ik denk dat ze met 0-1 winnen."

Foto: Screenshot VoetbalTijd

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 20 Nov 2019 om 13:49
  Wordt gewoon weer een loodzware wedstrijd met een gelijkspel of moeizame 1-2.
 • 20 Nov 2019 om 10:04
  Kunstgras zou verboden moeten worden op prof-niveau omdat het bewezen is dat het blessureverhogend werkt.

  Niets meer....niets minder.
 • 20 Nov 2019 om 08:56
  Ikzeg. U heeft gelijk dat het kunst gras niet in ons voordeel is, maar ik geef u niet gelijk dat wij fctwente dit gaan winnen want er is daar zeker iets veranderd en natuurlijk ga ik met mijn fctwente hart er ook van uit dat er moet gewonnen worden door ons fctwente, het wordt een hele zware wedstrijd waar wij fctwente gelukkig de 3 punten over de streep zullen trekken met moeite en vechtlust zal het gaan het wordt 1-2.