Promes steunt statement: ''Het moet maar eens afgelopen zijn''

0
Promes steunt statement: ''Het moet maar eens afgelopen zijn''

Het Nederlands elftal won dinsdagavond in de Johan Cruijff Arena met 5-0 van Estland en Quincy Promes bewees als vleugelverdediger zijn waarde met een assist bij de 1-0. De aanvaller steunde vervolgens het statement van Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong.

"Ik denk dat iedereen wel mee heeft gekregen wat er is gebeurd. Dat heeft ook effect gehad op onze groep", vertelt hij op de website van VoetbalPrimeur. "En ik denk dat wij als Nederlands elftal ook een statement moesten maken. Het is mooi dat het hele team hetzelfde idee had, dat het gewoon afgelopen moest zijn, dat we een statement moesten maken", aldus Promes. 

De Ajacied zag dat Excelsior-aanvaller Ahmad Mendes Moreira zondag in De Vliert racistisch werd bejegend door FC Den Bosch-fans. "Het moet maar eens afgelopen zijn", baalt hij. "Dit hoort niet thuis in de wereld en al helemaal niet in het voetbal. Dit verpest het spelletje. Het heeft ook effect op ons en wij wilden laten zien dat wij als Nederlands elftal hier niet achter staan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›