FC Twente na zwakke tweede helft onderuit tegen Vitesse MATCHDAY | Spaans tweetal terug in de basis bij FC Twente Brama 'een beetje kribbig': ''Wie bepaalt nu dat ik moet stoppen?'' Brama kon met Ruiz naar Fulham: ''Frankfurt was ook geïnteresseerd'' Espinosa gepasseerd: ''Niet overstag gegaan vanwege die kritiek''

Ten Hag verwacht 'gevecht': ''Weten dat het bij FC Twente lastig is''

( 1 reacties)
Ten Hag verwacht 'gevecht': ''Weten dat het bij FC Twente lastig is''

FC Twente neemt het zondagmiddag in De Grolsch Veste op tegen Ajax. Na de zege in de Champions League op OSC Lille wil Ajax-trainer Erik ten Hag ook in Enschede een resultaat halen.

"We weten wat ons daar te doen staat", zegt Ten Hag op de officiële website van Ajax. "Ik zeg altijd '24 uur genieten en dan weer verder naar volgende tegenstander'." Ajax is nog ongeslagen in de Eredivisie, maar Ten Hag rekent niet op een eenvoudige zege bij FC Twente.

"We weten dat het bij Twente lastig is, maar we móeten winnen", is de oefenmeester duidelijk. "Het stadion staat bekend om de entourage en goeie ambiance. Het is aan ons om goed voorbereid te zijn om de strijd daar aan te gaan. Dat het een gevecht wordt, dat is zeker."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 29 Nov 2019 om 19:50
    Ikzeg. Gevecht wordt ik hoop het dat er vanaf zondag de knop om gedraaid is bij ons fctwente, gevecht met vuur en vlam ik ben er bij zal mij eindelijk gelukkig maken dat ons fctwente het kwartje heeft horen vallen, ikzeg. Sterkte fctwente en ga zo door.
vrijdag 20 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›