Ten Hag ziet matig Ajax: ''We waren duidelijk niet goed voorbereid''

0
Ten Hag ziet matig Ajax: ''We waren duidelijk niet goed voorbereid''

Erik ten Hag zag zijn ploeg op een 2-0 achterstand komen in de Grolsch Veste van FC Twente. Uiteindelijk wonnen de Amsterdammers gemakkelijk met 2-5, maar ze maakten het zichzelf onnodig moeilijk zag ook de trainer.

"Het was een hele slechte start, maar daarna hadden we een goede comeback", vertelt de trainer aan FOX Sports. "We wisten wat we konden verwachten, maar we waren duidelijk niet goed voorbereid. We geven die twee doelpunten echt weg. Het was heel slecht in de opbouw, heel slordige fouten. Dat mag ons niet overkomen."

"Zo ongedisciplineerd spelen, dat kan echt niet. Ik moet de ploeg wel een compliment geven: zonder groots te spelen toch met 2-5 winnen", complimenteert de trainer zijn ploeg. Noa Lang maakte er drie als basisdebutant. "Hij heeft het vandaag laten zien en daar ben ik heel blij mee. We hadden dat ook echt nodig in deze fase."

"We zullen tot de feestdagen nog even door moeten bijten. We hebben een heel lang jaar gehad, maar dat jaar is nog niet af. We hebben nog wat te bereiken. Willem II is de volgende, maar we krijgen ook nog Valencia en AZ. We zullen door moeten en dat gaan we ook doen. We zullen ze weer gaan oplappen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›