FC Twente na zwakke tweede helft onderuit tegen Vitesse MATCHDAY | Spaans tweetal terug in de basis bij FC Twente Brama 'een beetje kribbig': ''Wie bepaalt nu dat ik moet stoppen?'' Brama kon met Ruiz naar Fulham: ''Frankfurt was ook geïnteresseerd'' Espinosa gepasseerd: ''Niet overstag gegaan vanwege die kritiek''

''Als je dan een wedstrijd mag spelen is dat natuurlijk fantastisch''

( 2 reacties)
''Als je dan een wedstrijd mag spelen is dat natuurlijk fantastisch''

Nick Marsman was misschien wel dé uitblinker van Feyenoord in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. De doelman was uiterst belangrijk voor de Rotterdammers en pakte vele haast onmogelijke ballen. 

Marsman zelf is blij met de kansen die hij nu eindelijk krijgt. Marsman zijn carrière verloopt met pieken en dalen. Na een lange periode bij Twente is het de doelman niet meer gelukt het ergens anders waar te maken. Bij Feyenoord zit hij altijd op de bank: "Je wil gewoon graag spelen. Als je dan een wedstrijd mag spelen is dat natuurlijk fantastisch", begint hij in gesprek met FOX Sports.

Het was de tweede wedstrijd voor Marsman deze week. "Ik dacht de eerste helft weer, daar gaan we weer, niks te doen en dan zal er straks eentje invliegen." De doelman vond het prachtig om in de Kuip te mogen spelen. "Genieten, hier doe je het voor als voetballer. Dan beleef je het een beetje in een roes."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 Dec 2019 om 08:57
    Ikzeg. Je was super, ik wens u heel veel sterkte en succes toe met hopelijk nog meer van deze wedstrijden, maar natuurlijk niet tegen ons fctwente,
  • 2 Dec 2019 om 06:21
    Hij was goed gisteren.
vrijdag 20 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›