Verhaegh: ''Dan heeft Ajax de kwaliteit om het uit te spelen''

1
Verhaegh: ''Dan heeft Ajax de kwaliteit om het uit te spelen''

FC Twente verloor zondagmiddag, na een 2-0 voorsprong, met 2-5 van Ajax en Paul Verhaegh kampte na afloop met gemengde gevoelens. De ervaren verdediger baalde van het resultaat, maar was tevreden over het spel tot aan de gelijkmaker. 

"Binnen onze mogelijkheden hebben we alles gegeven", legt hij uit op de clubsite. "We wisten dat Ajax hoog zou gaan pressen. Maar we begonnen fel en agressief, en zochten snel de diepte. We hebben de omschakelmomenten goed benut, zeker in de eerste helft met twee goede goals", blikt Verhaegh terug. 

"In de tweede helft kregen we het lastig en werd Ajax sterker met de kwaliteiten die ze hebben. We wilden compact blijven spelen en druk houden, maar de ruimtes werden groter", vervolgt hij realistisch. "Dan heeft Ajax de kwaliteit om het uit te spelen. We hebben nog geprobeerd om terug te komen in de wedstrijd en de 3-4 te maken. Om alsnog een resultaat te halen. Het mocht helaas niet zo zijn", besluit Verhaegh. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 Dec 2019 om 13:07
    Ikzeg. Waarom werden de ruimte te groot hoe kan dit dit komt om dat wij fctwente dit toe laten en waarom om dat wij fctwente geen kracht meer hadden zo als in de 1e helft. Niet meer niet minder
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›