Pasveer: ''Derksen wordt betaald om slechte dingen te zeggen''

1
Pasveer: ''Derksen wordt betaald om slechte dingen te zeggen''

FC Twente staat na vijftien competitiewedstrijden op een twaalfde plek in de Eredivisie en de Tukkers kregen dit seizoen al 31 treffers om de oren. Eddie Pasveer vindt het erger niet terecht dat Johan Derksen altijd kritisch is op doelman Joël Drommel. 

"Derksen is Derksen en hij wordt betaald om slechte dingen te zeggen en op die manier zijn populariteit op te vijzelen", legt hij uit op de website van TwenteSport. "Drommel verdient het niet om zo benaderd te worden. Het is een prima keeper die nog wel een paar stappen moet zetten om beter te worden", aldus Pasveer, die laat weten dat het met zijn gezondheid de goede kant op gaat.

In mei 2017 onderging hij namelijk nog een bijna fataal verlopen hartoperatie. "Ik heb lang gerevalideerd, ruim twee jaar, en doe momenteel ook weer aan Walking Football op de woensdagmiddag onder de vlag van FC Twente Old stars", vervolgt hij. "Dat is voor de oudere ex-voetballers een mooie gelegenheid om feeling te houden met het voetbal", constateert Pasveer.

"Ook al gaat dat niet meer van een leien dakje en heb je nog veel dingen die niet geweldig gaan, maar aan de andere kant: het had ook heel anders kunnen aflopen en dan had ik niets meer gekund", beseft hij. "Ik kan iedereen aanbevelen om ook aan Walking Football te gaan doen. Het doel is vooral om in beweging te blijven en dat lukt goed op deze manier. Ik doe dat met veel oudere spelers van allerlei clubs. Je blijft fit en je bent in ieder geval gezond bezig", besluit Pasveer. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 Dec 2019 om 22:55
    Derksen is een cabaretier speelt zijn toneel stukjes op in het programma bij Veronica. Dat heeft hij zelf ook al regelmatig aan gegeven. Het probleem is dat mensen de onzin die hij uitkraamt ook nog als waarheid ervaren. Waar derksen wel veel kijk op heeft is muziek deze muziek is ook zijn echte parade paardje.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›