Derksen kritisch: ''Bij FC Twente heeft hij er niets van gebakken''

0
Derksen kritisch: ''Bij FC Twente heeft hij er niets van gebakken''

Het was aan Nick Marsman te danken dat Feyenoord afgelopen zondag de drie punten in eigen huis hield tegen PEC Zwolle. De 29-jarige sluitpost, die speelde door blessures van Kenneth Vermeer en Justin Bijlow, hield zijn doel schoon en had een groot aandeel in de 1-0 zege.

Tot verbazing van Johan Derksen, die Marsman nog kent uit zijn tijd bij FC Twente en FC Utrecht. "Het was een heel zwakke keeper", steekt De Snor van wal bij Veronica Inside. "Bij Utrecht en Twente heeft hij er niks van gebakken, en ik vond het ontzettend leuk dat die jongen echt goed keepte bij Feyenoord."

Leroy Fer, eveneens ex-FC Twente, krijgt er daarentegen wel van langs. "Die valt mij erg tegen. Ik heb altijd gezegd: probeer daar een centrale verdediger van te maken. Hij heeft het lijf er voor, dan ziet hij het allemaal op zich afkomen. Op het middenveld kan hij het niet belopen", vervolgt Derksen, die bijval krijgt van Wim Kieft.

"En hij is ook zwaar. Hij is nu vijf maanden bezig, toch? Of hij heeft heel veel krachttraining gedaan, dat weet ik niet. Ik vond het vroeger een heel mooie speler: groot, mooi lichaam, goede uitstraling. Nu is het allemaal heel log", aldus Kieft.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›