Brama wijst op GPS: ''Dan is dat vaak meer dan de tegenstander''

2
Brama wijst op GPS: ''Dan is dat vaak meer dan de tegenstander''

FC Twente gaat zaterdagavond op bezoek bij ADO Den Haag en trainer Gonzalo Garcia begint waarschijnlijk met dezelfde opstelling als afgelopen zondag. Wout Brama beseft dat het tactische strijdplan van de Tukkers aanvankelijk goed uitpakte. 

"De manier waarop wij de wedstrijd tegen Ajax in zijn gegaan heeft wel geklopt", blikt de middenvelder terug voor de camera van RTV Oost. "En dat is ook heel belangrijk: dat je het gevoel hebt dat je plan werkt. Alleen was Ajax gewoon te goed. Ik denk dat we er het eerste uur wel het maximale uit hebben gehaald al viel het daarna wel wat uit elkaar", aldus Brama.

Hij ontkent dat de terugval met conditie te maken heeft. "Als wij de meters bekijken van de GPS en de afstanden die wij belopen, dan is dat vaak meer dan de tegenstander of bijna altijd", reageert hij. "De mensen praten er natuurlijk makkelijk over, helemaal omdat je een jaartje ouder wordt. Als je eenmaal de dertig bent gepasseerd, gaan mensen dat in Nederland meteen zeggen", aldus Brama. 

"Maar in alle wedstrijden die ik gespeeld heb, loop ik bijna het meest", constateert hij. "Dat is niet zo belangrijk, want je moet ook goed lopen en op tijd zijn. Het aantal meters kun je soms heel hoog hebben, maar als je overal verkeerd aan het lopen bent schiet het ook niet op", besluit Brama realistisch. 

 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Dec 2019 om 10:05
    Ikzeg. Gps sorry maar het is belangrijk dat wij fctwente de baas worden op het veld en niet alleen bij ons zelf op het helft balletje terug balletje breed oja weer terug. Nee de bedoeling is om ook op het andere kant van het veld te bestormen en belangrijke is om het 95 minuten vol te houden wij verlangen niets meer en helemaal niet minder. Ikzeg. Succes fctwente vandaag laat dan maar is zien dat u geen conditie gebrek heeft net als alle andere 10 in het veld. Ikzeg. Het wordt 1-3
  • 7 Dec 2019 om 09:52
    Donder op met dat gelul over GPS.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›